Certifikati
P-Ž
Sušeni šampinjoni
Trinatrij citrat dihidrat



Trinatrij citrat dihidrat
Opis proizvoda | Trinatrij citrat dihidrat, BP2002/USP30/E331, Prehrambeni aditiv |
Kemijska formula | C6H5O7Na3 x 2H2O |
Molekulska masa | 294,10 |
Einecs | 200-675-3 |
CAS broj | 6132-04-3 |
Upotreba | Kao : tvar za poboljšanje okusa, emulgator, stabilizator. |
Rok trajanja | 2 godine |
SADRŽAJ ANALIZE | ZAHTJEV |
Izgled otopine | Bistra i bezbojna |
Kloridi | ≤50 ppm |
Oksalati | ≤100 ppm |
Sulfati | ≤150 ppm |
Teški metali ( kao olovo) | ≤5 ppm |
Olovo | ≤1ppm |
Arsen | ≤1 ppm |
Živa | ≤1 ppm |
Gubitak sušenjem | 11,0-13,0% |
Analiza | 99,0-100,5% |
pH ( 5% tna vodena otopina) | 7,5-9,0 |
Mesh | 30-100 mesha |
Čuvanje | U suhom i hladnom mjestu u dobro zatvorenoj ambalaži. |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu