Certifikati
P-Ž
Vitamin C


Vitamin C
Naziv proizvoda
|
VITAMIN C
|
Sadržaj analize |
Standard BP2005/USP30 |
Karakteristike |
Bijeli ili gotovo bijeli kristali, kristalni prah |
Identifikacija |
Pozitivna reakcija |
Točka taljenja |
Oko 190°C |
pH |
2,1 – 2,6 |
Čistoća otopine |
Čista |
Boja otopine |
≤ BY7 |
Bakar |
≤ 5 ppm |
Teški metali |
≤ 10 ppm |
Živa |
< 0,1 mg/kg |
Olovo |
< 3 mg/kg |
Arsen |
≤ 3 ppm |
Kadmij (Cd) |
< 1 mg/kg |
Oksalna kiselina |
≤ 0.2 % |
Željezo |
≤ 2 ppm |
Gubitak sušenjem |
≤ 0,4 % |
Sulfatni pepeo |
≤ 0,1 % |
Specifična optička rotacija |
+20,5° – +21,5° |
Mesh |
40 – 80 |
Organske hlapive primjese |
Prolazno |
Čistoća |
99,0 % – 100,5 % |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu