Certifikati
P-Ž
Vinska kiselina


Vinska kiselina
Naziv proizvoda
|
L (+) VINSKA KISELINA PRIRODNA TIP G – 625 |
Sadržaj analize | Standard |
Izgled | Bezbojni ili bijeli kristali, bez mirisa |
Identifikacija | Odgovara zahtjevima |
Boja i čistoća otopine | Odgovara zahtjevima |
Topivost | 147 g/100 ml u vodi na 25°C |
pH | 2,2 (1,47 g/ml u vodi) |
Čistoća | min 99,90; max 101,0 g/100 g |
Specifična rotacija | +12,0 +13,0 stupnjeva |
Točka taljenja | 168° – 170°C |
Gubitak sušenjem | max 0,20 g/100 g |
Sulfatni pepeo | max 0,05 g/100 g |
Sulfati | max 100 ppm |
Kloridi | max 50 ppm |
Oksalna kiselina | max 15,0 ppm |
Teški metali | max 1,0 ppm |
Željezo | max 1,0 ppm |
Olovo | max 0,05 ppm |
Kalij | max 10,0 ppm |
Kalcij | max 1,0 ppm |
Natrij | max 10,0 ppm |
Živa | max 0,005 ppm |
Arsen | max 0,0010 ppm |
Ugljik-14 | min 12,0 dpm/g C |
Organske nečistoće | Odgovara zahtjevima |
Veličina čestica |
>800 µ = 5,0 % max 200 – 800 µ = ≥ 90 % <200 µ = 5,0 % max |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu