Certifikati
P-Ž
Vanillin


Vanillin
Naziv proizvoda
|
VANILLIN |
Sadržaj analize | Standard |
Čistoća | 99,96 % |
Točka taljenja | 81,3°C |
Ostatak paljenja | < 0.06 % |
Arsen (As) | < 3 ppm |
Teški metali | < 10 ppm |
Gubitak sušenjem | 0,09 % |
Topivost u etanolu (25°) | 1 g uzorka u potpunosti se otapa u 3 ml 70 % – tnog i 2 ml 95 % – tnog etanola. Pojavljuje se prozirna otopina. |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu