CertifikatiP-Ž
Sorbitol
Sorbitol
Naziv proizvoda
|
SORBITOL |
Sadržaj analize |
Standard |
Izgled |
Bijeli kristalni prah |
Miris |
Bez mirisa |
Okus |
Sladak |
Identifikacija |
Pozitivan |
Mesh |
80 ~ 120 mesh |
Topivost |
Topiv u vodi, malo topiv u etanolu |
pH |
3,5 – 7,0 |
Gubitak sušenjem |
≤ 1 % |
Sulfatni pepeo na suhoj tvari |
≤ 0,1 % |
Olovo ppm |
≤ 2 mg/kg |
Nikal |
≤ 1 mg/kg |
Ukupni šećeri (kao glukoza) |
≤ 1 % |
Reducirajući šećeri (kao glukoza) |
≤ 0,3 % |
Čistoća (HPLC) |
≥ 96 % |
Ukupna količina bakterija |
≤ 100 cfu/g |
Plijesni i kvasci |
≤ 10 cfu/g |
E. Coli |
Odsutna / 10 g |
Salmonella |
Odsutna / 25 g |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu