Certifikati
P-Ž
Sorbinska kiselina


Sorbinska kiselina
Naziv proizvoda
|
SORBINSKA KISELINA |
Sadržaj analize |
Standard FCCIV/E 200 |
Identifikacija |
Odgovara standardu |
Izgled |
Bijeli kristalni prah |
Čistoća |
99,0 ~ 101,0 % |
Točka sublimacije |
80°C |
Točka taljenja |
133°C – 135°C |
Teški metali (kao olovo) |
≤ 10 ppm |
Arsen (As) |
≤ 3 ppm |
Gubitak sušenjem |
≤ 0,5 % |
Olovo |
≤ 5 ppm |
Živa |
≤ 1 ppm |
Aldehidi |
≤ 0,1 % |
Ostatak paljenja |
≤ 0,2 % |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu