CertifikatiP-Ž
Saharin
Saharin
Naziv proizvoda
|
SAHARIN |
Sadržaj analize |
Standard |
Izgled |
Bijeli kristali ili bijeli kristalni prah |
Čistoća |
99,0 % – 101,0 % |
Topivost |
U skladu sa standardom |
Izgled otopine |
Bezbojna i čista |
Točka taljenja izoliranog saharina |
226 – 230°C |
Kiselost ili lužnatost |
U skladu sa standardom |
o i p-toluensulfonamid |
≤ 0,001% od svakog |
Lako karbonizirani sastojci |
U skladu sa standardom |
Voda |
Ne više od 15,0 % w/w |
Teški metali |
≤ 0,002 % |
Mesh |
20 – 40 mesh |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu