Certifikati
P-Ž
Rajčica prah


Rajčica prah
Naziv proizvoda
|
RAJČICA PRAH
|
Sadržaj analize | Standard |
Boja | Crvena |
Okus | Karakterističan okus rajčice |
Nečistoće i strane tvari | Nema stranih tvari |
Vlaga | 2,866 % |
Sadržaj pepela | 9,87 % |
Kiselost (limunska kiselina) | 7,34 % |
Likopen | 166,7 mg/100 g |
Kvasci i plijesni | 25 cfu/g |
Granulacija | mesh 30 rupu prolazi 100 % |
Sadržaj teških metala po kg
Olovo Bakar Živa Arsen Kadmij
|
≤ 1,0 mg/kg ≤ 20 mg/kg ≤ 0,02 mg/kg ≤ 0,5 mg/kg ≤ 0,1 mg/kg
|
Ukupna količina bakterija | < 10 cfu/g |
Količina bakterija iz grupe Coli | < 30 MPN/100 g |
Patogene bakterije | Nisu pronađene |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu