Certifikati
A-O
Natrijev pirofosfat


Natrijev pirofosfat
Naziv proizvoda
|
NATRIJEV PIROFOSFAT PREHRAMBENE KVALITETE E450i
|
Sadržaj analize |
Standard |
Na2H2P2O7 |
95,0 – 100,5 % m/m |
pH (1% u H2O) |
3,7 – 5,0 |
Fosfati (P2O5) |
63,0 – 64,5 % m/m |
U vodi netopive tvari |
max 1,0 % m/m |
Gubitak sušenjem |
max 0,5 % m/m |
Fluoridi |
max 10 mg/kg |
Arsen (As) |
max 3 mg/kg |
Olovo (Pb) |
max 2 mg/kg |
Živa (Hg) |
max 1 mg/kg |
Kadmij (Cd) |
max 1 mg/kg |
Teški metali (kao Pb) |
max 10 mg/kg |
Željezo (Fe) |
max 50 mg/kg |
Bakar + Cink (Cu+Zn) |
max 50 mg/kg |
Cink (Zn) |
max 25 mg/kg |
Vrijednost neutralizacije |
min 72 |
Brzina reakcije (ROR) |
26 – 30 % CO2/8 min |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu