Certifikati
A-O
Natrijev eritorbat (izoaskorbat)


Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
Naziv proizvoda
|
NATRIJEV IZOASKORBAT E316
|
Sadržaj analize |
Standard FCCIV |
Čistoća |
98,0 ~ 100,5 |
Opis |
Bijeli, bezbojni, kristalni prah ili granule |
Identifikacija |
Prolazi testiranje A, B, C |
Specifična rotacija(a)D25 |
+ 95,5° ~ + 98,0° |
pH |
5,5 ~ 8,0 |
Teški metali |
10 ppm max |
Olovo |
5 ppm max |
Gubitak sušenjem |
0,25 % max |
Oksalati |
Prolazi testiranje |
Čistoća |
Prolazi |
Salmonella |
Negativno/25 g |
Staphylococcus |
Negativno/25 g |
E. coli |
Negativno/25 g |
Coliform |
Negativno/0,1 g |
Ukupan broj jedinki kolonija |
< 100/g |
Plijesni |
Negativno/25 g |
Kvasci |
Negativno/25 g |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu