Certifikati
A-O
Agar agar


Agar agar
Naziv proizvoda
|
AGAR AGAR PREHRAMBENE KVALITETE E-406 |
Sadržaj analize | Standard |
Izgled | prah |
Boja | Krem bijela |
Analiza prosijavanja (ASTM) Zadržana na Mesh 60 |
10 % |
Čvrstoća gela (Nikkan) Prije autoklaviranja |
800 g/cm2 |
Gubitak sušenjem | 20 % |
Ukupan pepeo | 5 % |
pH (1,5 % – tna otopina) Gel prije autoklaviranja |
5 – 8 |
Ukupna količina bakterija | 5000 cfu/g |
Plijesni i kvasci | 500 cfu/g |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu