Certifikati
A-O
Acesulfam K


Acesulfam K
Sadržaj |
Zahtjevi |
Opis |
Bijeli, bez mirisa, slobodno tekući kristalni prah intenzivnog slatkog okusa, približno 200 puta slađi od saharoze (3% – tna otopina). |
Topljivost u vodi |
Vrlo topljiv |
Topljivost u etanolu |
Slaba topljivost |
Ultraljubičasta apsorpcija |
227 ± 2 nm |
Test na kalij |
Žuti talog |
Čistoća uzorka % |
99,0 ~ 101,0 |
Gubitak sušenjem (105°C, 2 h) |
≤ 1 % |
Kalij |
17 ~ 21 % |
Fluoridi |
≤ 3 ppm |
Teški metali (kao Pb) |
≤ 1 ppm |
Arsen |
≤ 3 ppm |
Olovo |
≤ 1 ppm |
Selen |
≤ 10 ppm |
pH |
5,5 ~ 7,5 |
Certifikati
- A-O
- Acesulfam K
- Agar agar
- Alkalizirani kakao prah 10-12%
- Amonijev bikarbonat
- Aspartam
- Bundeva sjemenke
- Češnjak granule
- Dekstroza
- Fruktoza
- Kalcijev klorid
- Kalcijev propionat
- Kalijev metabisulfit (Vinobran)
- Kalijev sorbat
- Limunska kiselina
- Matična mliječ (liofilizirana)
- Natrijev benzoat granule
- Natrijev ciklamat
- Natrijev eritorbat (izoaskorbat)
- Natrijev glutaminat
- Natrijev nitrat
- Natrijev pirofosfat
- Obrano mlijeko u prahu
- P-Ž
- Pšenični gluten
- Punomasno mlijeko u prahu
- Rajčica koncentrat
- Rajčica prah
- Saharin
- Sezam sjemenke
- Soda bikarbona
- Sorbinska kiselina
- Sorbitol
- Suncokret sjemenke
- Sušeni krumpir
- Sušeni luk
- Sušena mrkva
- Sušeni peršin korijen
- Sušeni peršin list
- Sušeni poriluk
- Sušeni šampinjoni
- Vanillin
- Vinska kiselina
- Vitamin B2 (riboflavin)
- Vitamin C
- Zamjena za mlijeko u prahu